Atlatl

Rate me now!
2.10

 
Atlatl Image:
Atlatl
 
 

Atlatl

Atlatl , ADLE-ADLE, At'latl, Atalatl, ATL-ATL, Atladl, Javelin propulsor, Propulsaeur, Rigida aruncător de suliţă, Aruncător de suliţă, Aruncător de suliţă, Aruncare bord
O atlatl (de la Nahuatl ahtlatl [ah.tɬatɬ]; în limba engleză, pronunţat [ɑ ː t lɑ ˌ ː tɫ̩] sau [ɑ ː tlɑ ː tɫ̩]) sau aruncător de lance este un instrument care utilizează o pârghie pentru a realiza o mai mare viteza de la lance-a aruncat, şi include o poartă de suprafaţă, care permite utilizator pentru a stoca temporar de energie în timpul arunca. Se compune dintr-un arbore cu o ceaşcă, în care se izbi de lance revine. Este a avut loc în apropiere de sfârşitul cel mai îndepărtat de la cupa, şi de lance este aruncat de acţiune de la partea superioară a braţului şi a încheieturii mâinii.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Ancient arme, Arheologice artefact tipurile, Aztec război, Vanatoare, Mesoamerican echipamente militare, Nahuatl cuvinte şi fraze, Aruncat armele.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Curse de cai 2.Cowboy 3.Navigarea 4.Ballooning
5.Nord Praying Mantis 6.Truc împuşcat 7.Patru pătrat 8.elefant polo
1.curse-de-cai, 2.cowboy, 3.navigarea, 4.ballooning, 5.nord-praying-mantis, 6.truc-împuşcat, 7.patru-pătrat, 8.elefant-polo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Erich Ferdinand cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Atlatl) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share