Argila porumbiţă tragere

Rate me now!
2.20

 
Argila porumbiţă tragere Image:
Argila porumbiţă tragere
 
 

Argila porumbiţă tragere

Argila porumbiţă tragere , Argila ţintă, Argila Ţinte, Laser Clay Pigeon Shooting, Laser Argila Shooting
Argila porumbiţă filmare, oficial cunoscut ca neînsufleţit Bird Shooting, este arta de a tragere la zbor obiective speciale, cunoscute sub numele de argila porumbei de argilă sau de obiective, cu o pusca sau orice tip de arme de foc. Terminologia frecvent folosite de argila Trăgători de multe ori se referă la timpul trecut, atunci când vii porumbeii au avut loc concursuri. Deşi o astfel de competiţii au fost puse ilegal în Marea Britanie în 1921, un obiectiv este în continuare numit un "obiectiv" sau "pasăre", un hit este prevăzut ca un "hit" sau "ucide", un ratat tinta ar putea fi descrisă ca o " pasăre departe ", iar masina care proiecte de obiective este cunoscută ca o" capcană ".
Această imagine aparţine următoarele categorii: Puşcă tir sportiv.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Rasa de mers pe jos 2.Carte de jocuri 3.Tabelul de fotbal 4.Pescuit
5.De cai cu obstacole (curse de cai) 6.Folkrace 7.Bouldering 8.Underwater rugby
1.rasa-de-mers-pe-jos, 2.carte-de-jocuri, 3.tabelul-de-fotbal, 4.pescuit, 5.de-cai-cu-obstacole-(curse-de-cai), 6.folkrace, 7.bouldering, 8.underwater-rugby

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine James McCauley cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Argila porumbiţă tragere) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share