Anduranţă de echitatie

Rate me now!
4.25

 
Anduranţă de echitatie Image:
Anduranţă de echitatie
 
 

Anduranţă de echitatie

Anduranţă de echitatie , Anduranţă cal
Anduranţă echitatie ecvestru este un sport bazat pe controlate de lungă distanţă curse. Acesta este unul din concursuri internaţionale recunoscute de către FEI. Există anduranta calatorii in toata lumea. Există două tipuri principale de lungă distanţă de echitatie, competitivă traseu de echitatie si rezistenta plimbari. Într-o plimbare de Anduranţă, discutate în acest articol, câştigătoare cal este prima o să treacă linia de finiş în timp ce oprire periodic să treacă un control veterinar, care le consideră de origine animală în stare bună de sănătate şi de "apte să continue." În Statele Unite, cea mai mare rezistenta plimbari sunt fie 50 sau 100 de mile timp, deşi scurte plimbari sunt organizate pentru începători şi câteva mai lung, de obicei, pe mai multe zile, plimbari există. În SUA, American Anduranţă Ride Conferinţa sancţiuni anduranta plimbari. Victorie călăretii complet de 100 de mile plimbari în 10-12 de ore.
.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Potcoavei 2.Golf 3.American Eagle 4.Baschet
5.Pernele caroms 6.Scaun cu rotile de tenis 7.Kickboxing 8.Squash (sport)
1.potcoavei, 2.golf, 3.american-eagle, 4.baschet, 5.pernele-caroms, 6.scaun-cu-rotile-de-tenis, 7.kickboxing, 8.squash-(sport)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Daniel Johnson cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Anduranţă de echitatie) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share