Wheelchair basketball

Rate me now!
4.85

 
Wheelchair basketball Image:
Wheelchair basketball
 
 

Wheelchair basketball

Wheelchair basketball
Wheelchair basketball er en sport mente for folk i rullestol. I noen land som Canada, Australia og England, stand-bodied idrettsutøvere har lov til å konkurrere sammen med andre idrettsutøvere på blandede grupper. Det er basert på basketball med noen tilpasninger for å reflektere tilstedeværelse av rullestol, og å harmonisere ulike funksjonshemminger aktører. Alle lagene som konkurrerer over en rekreasjonsbruken nivå bruke et system for klassifisering å vurdere funksjonelle evnene til spillerne på et punkt skala fra 1 til 4.5. På steder der lagene er integrert, stand-bodied atletene ville bli klassifisert som en 5, og en person med den høyeste grad av funksjonshemming (for eksempel full paraplegia under bryst) ville ha klassifisering av 1.0. Klassifisering er en internasjonal regulering for å spille rullestol basketball, hvor konkurranser begrense antall poeng tillatte på retten samtidig. Men på dette tidspunktet, idrettsutøvere er bare lov til å konkurrere internasjonalt hvis de har et handikap.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Paralympic sport.

se også på disse andre gode bilder:
1.Big spillet jakt 2.Auto Race 3.Seiling 4.Hundesport
5.Streetboarding 6.Landhockey 7.Brasiliansk Jiu-Jitsu 8.Major League Gaming
1.big-spillet-jakt, 2.auto-race, 3.seiling, 4.hundesport, 5.streetboarding, 6.landhockey, 7.brasiliansk-jiu-jitsu, 8.major-league-gaming

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Chris Harrison med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Wheelchair basketball) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share