Tyrefekting

Rate me now!
2.95

 
Tyrefekting Image:
Tyrefekting
 
 

Tyrefekting

Tyrefekting , Bull-Fighting, Bullfight, Tyrefekting og dyrs rettigheter, Bullfights, Bull kampen, Bull slåss, Bull kamper, Kurset camarguaise, Kritikk av tyrefekting, La Fiesta brava, Spansk Bull-Fight, Tauromaquia
Tyrefekting eller tauromachy (fra gresk ταυρομαχία - tauromachia, sier Bull-kampen "), er et tradisjonelt opptog av Spania, Portugal, enkelte byer i Sør-Frankrike, og i flere latinamerikanske land, hvor en eller flere levende okser er ritually drept som en offentlig opptog. Tradisjonen, slik den er praktisert i dag, innebærer profesjonelle toreros som utfører ulike formelle trekk med hensikt, under ulike faser av kampen, av forstyrrende, angering, eller forårsaker skade på oksen selv. Slike manøvrer er utført på nært hold, og kan resultere i personskade eller død av utøveren. Den bullfight vanligvis avsluttes med død oksen ved et velplasserte sverd fremstøt som finale. I Portugal finalen består av en tradisjon som kalles pega, der menn prøver å fange og holde oksen av hornene når den går på dem. Forcados er kledd i en tradisjonell drakt av damask eller fløyel, med lang strikke luer som bæres av campinos (oksen headers) fra Ribatejo.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Animal drap.

se også på disse andre gode bilder:
1.Løping 2.Rekkefirer 3.Boksing 4.FMX eller foten Motocross
5.Dodge plate 6.Strand rugby 7.Aking 8.T-Ball
1.løping, 2.rekkefirer, 3.boksing, 4.fmx-eller-foten-motocross, 5.dodge-plate, 6.strand-rugby, 7.aking, 8.t-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Ben Cumming med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Tyrefekting) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share