Triatlon

Rate me now!
2.15

 
Triatlon Image:
Triatlon
 
 

Triatlon

Triatlon , Nybegynner Triathlon Training, Long Distance Triathlon, Olympic Avstand Triathlon, Sprint Avstand Triathlon, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Triathlon Avstand, Triathlon trening
En Triathlon er en utholdenhets idrett begivenhet består av svømming, sykling og kjører over ulike avstander. Som følge av ferdigheter i svømming, sykling, eller kjører alene ikke er tilstrekkelig for å garantere et Triathlon utøveren en konkurransedyktig tid; trent Triathlon utøverne har lært å rase hvert trinn på en måte som bevarer energi og utholdenhet for senere stadier. I de fleste moderne triathlons, disse er plassert back-to-back i umiddelbar rekkefølge og en konkurrent offisiell tid omfatter den tiden som kreves for å "overgang" mellom individ ben av rase, herunder enhver tid er nødvendig for å skifte klær og sko.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Utholdenhet sport, Individuelle idretter, Multi-sport konkurranser, Olympic sport.

se også på disse andre gode bilder:
1.Killer 2.Produksjon bil racing 3.Aikido 4.Geocaching
5.Freestyle snowboard 6.Time Attack 7.Zui Quan 8.Kabaddi
1.killer, 2.produksjon-bil-racing, 3.aikido, 4.geocaching, 5.freestyle-snowboard, 6.time-attack, 7.zui-quan, 8.kabaddi

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Jimmy Harris med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Triatlon) og lisensiert under GFDL.
Email Us





Søk i vårt nettsted:



Bookmark and Share