Ten-pin bowling

Rate me now!
3.70

 
Ten-pin bowling Image:
Ten-pin bowling
 
 

Ten-pin bowling

Ten-pin bowling , 10-Pin Bowling, 10 pin bowling, Perfekt serierekke, Ten-pin, Tenpin, Tenpins, Tenpin bowling, Ti pin, Ten Pin Bowling
Ten-pin bowling er en konkurransedyktig idrett der en spiller (de "bowler") kaster bowling ball ned et tre eller syntetiske lane med sikte på å score poeng ved å banke ned så mange pinner som mulig. Den 41,5-tommers bred, 60-fots lane er grenser langs lengden av "gutters"-semicircular kanaler laget for å samle errant baller som også utgjør en hindring for avansert bowlers, fordi en rett ball ikke kan kastes på en regulering kjørefelt i vinkel pålagt å konsekvent bære alle ti pins for streik. Mest dyktige bowlers vil rulle en vanskeligere å kontrollere krok ball å overvinne dette. Det er en stygg linje på slutten av kjørefelt nærmeste til bowler Dersom noen del av en bowler kroppen berører kjørefelt side av denne linjen etter ballen er levert, er det som kalles en stygg og ingen pins banket overtatt av at levering er scoret. Bak foul line er en "tilnærming" ca 15 fot lang som brukes til å få fart og innflytelse på ballen før du leverer den. 60 meter fra foul line, der kjørefelt opphører, det er koblet til et rundt 24 tommer, 41,5-tommers brede overflaten av holdbart og innflytelse-motstandsdyktig materiale kalt "pin dekk" der hver rack av pins er satt.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Artikler med seksjoner behøver utvidelse, Bowling, Precision sport.

se også på disse andre gode bilder:
1.Fotball 2.Pocket billiards 3.Squash tennis 4.Gokart
5.Kyudo 6.Truck racing 7.Sport akrobatikk 8.Half Marathon
1.fotball, 2.pocket-billiards, 3.squash-tennis, 4.gokart, 5.kyudo, 6.truck-racing, 7.sport-akrobatikk, 8.half-marathon

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Adrian Clark med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Ten-pin bowling) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share