Sykkelcross

Rate me now!
2.25

 
Sykkelcross Image:
Sykkelcross
 
 

Sykkelcross

Sykkelcross , Cyclocross
. Cyclo-cross har noen åpenbare paralleller med cross-country sykling og criterium racing. Mange av de beste cyclo-cross ryttere krysse tog i andre sykling disipliner. Men cyclo-cross har nådd en størrelse og popularitet at syklistene er spesialister og mange aldri rase noe men cyclo-cross løpene. Cyclo-cross sykler ligner racing sykler: lett, med smale dekk og slippe styret. Men de deler også egenskaper med fjell sykler på at de utnytter knobby slitebane dekk for trekkraft og cantilever stil bremser for klarering nødvendig på grunn av gjørmete forhold. De må være lette fordi konkurrenter må bære sin sykkel for å overvinne barrierer eller bakkene for bratt å klatre i saddle. Synet av konkurrentene sliter opp en gjørmete skråning med sykler på sine skuldre, er det klassiske bildet av sport, men unridable deler er generelt en svært liten brøkdel av rase avstand.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Vintersport.

se også på disse andre gode bilder:
1.Biljard 2.Norsk Tur 3.Hurtigløp på skøyter 4.Jazz Dance
5.Ssireum 6.Jujutsu 7.Grillrist fotball 8.Mesoamerican ballgame
1.biljard, 2.norsk-tur, 3.hurtigløp-på-skøyter, 4.jazz-dance, 5.ssireum, 6.jujutsu, 7.grillrist-fotball, 8.mesoamerican-ballgame

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører johnthescone med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Sykkelcross) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share