Street Racing

Rate me now!
4.25

 
Street Racing Image:
Street Racing
 
 

Street Racing

Street Racing , Bonsai racing, Hashiriya, Ulovlig racing, Illegal street racer, Illegal street racing, Real Racing, Streetrace, Streetracing, Street race
Street racing er en form for unsanctioned og ulovlig Bilracing som foregår på offentlige veier. Street racing kan enten spontant eller godt planlagt og koordinert. Godt koordinert løp, i sammenligning, er planlagt på forhånd og har ofte folk kommunikasjon via 2-veis radio / borgeres band radioen og bruke politiet scannere og GPS-enheter for å merke steder av lokale politiet hot spots. (Se deltakere, nedenfor). Street racing rapporteres å komme før 1930-tallet på grunn av alkohol forbudet i enkelte deler av USA. På den tid smuglere av unrefined og ulovlig alkohol ville prøve å finne måter å få mer makt og oppnå bedre håndtering fra motoren og suspensjon. Bortsett fra å være grunnlag av olabil racing dette ble vanlig etter krigen, og som et resultat, er det kreditert som opprinnelsen til dra racing også.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Bilracing etter type, Farlige motorkjøretøy aktiviteter.

se også på disse andre gode bilder:
1.Pigeon sport 2.Golf 3.American Eagle 4.Basketball
5.Cross-country rally 6.Toe bryting 7.Kelly pool 8.Ice yacht
1.pigeon-sport, 2.golf, 3.american-eagle, 4.basketball, 5.cross-country-rally, 6.toe-bryting, 7.kelly-pool, 8.ice-yacht

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Mariano Kamp med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Street Racing) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share