Støtfanger pool

Rate me now!
2.25

 
Støtfanger pool Image:
Støtfanger pool
 
 

Støtfanger pool

Støtfanger pool
Støtfanger basseng er en uformell billiards spillet spilles på en oktagonale (eller, ualminnelig, rektangulær) bordet med en lomme sentrert på hver ende. Mest bord har 12 støtfangere, selv om noen bord har 14 eller 16. To støtfangere surround hver lomme med de andre åtte arrangert på bordet står midlines forlate et senter plass akkurat stort nok for en ball til å passere gjennom. Tabeller med 14 støtfangere har tre i stedet for to støtfangere på hver side av sentrum plass på linjen midtveis mellom de to hullene. Spillet spilles med 5 røde og 5 hvite baller, med en markert ballen i hvert sett. Spillet kan spilles av i en mye mindre plass enn de fleste billiards spill fordi bordene er mye mindre. Denne type biljard er stort sett spilt i Frankrike.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Hindring billiards.

se også på disse andre gode bilder:
1.Boksing 2.FMX eller foten Motocross 3.Sjonglering 4.Hesteskor
5.Inline speed skating 6.Innendørs korte spor 7.Freestyle svømming 8.Hoover Ball
1.boksing, 2.fmx-eller-foten-motocross, 3.sjonglering, 4.hesteskor, 5.inline-speed-skating, 6.innendørs-korte-spor, 7.freestyle-svømming, 8.hoover-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Grant Hutchins med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Støtfanger pool) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share