Single scull

Rate me now!
4.70

 
Single scull Image:
Single scull
 
 

Single scull

Single scull
En enkelt scull er en robåt designet for en enkelt person som propels båten med to årer, en i hver hånd. Begrepet "single scull" refererer vanligvis til idretten av konkurransedyktige ro: a skiff har en lignende utforming, men er vanligvis større og tregere og mer egnet for grovere vann eller bære en last. Singelen scull er en av klassene gjenkjent av International Roing Federation og OL, som sette minimum vekt av båten som 14kg: Gjennomsnittlig lengde er rundt 8.2m (27ft). Det er 2. tregeste kategori racing båt og konkurrenter er anerkjent av andre roere som blant de tøffeste, både fysisk og psykisk: single sculling er kjent som "kongen klasse. på effekten av deres bevegelser på balanse og fart. Single sculling gang forsøk og løp noen ganger brukes til å måle enkelte ro muligheter for valg i større båter, siden hver roer evne kan måles direkte og det er ingen bidrag fra andre mannskapet. Men sculling evne og feie-åre ro evne er ikke det samme. Kraftig og oppnådd feie-åre roere kanskje ikke kunne vise sine ferdigheter i en enkelt scull der balanse og teknikk er mer kritiske.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: History of ro, Roing.

se også på disse andre gode bilder:
1.Squash tennis 2.Bryting 3.Fortsatt Rings 4.Hiking
5.Sport akrobatikk 6.Half Marathon 7.Harrow Fotball 8.Hekkeløp
1.squash-tennis, 2.bryting, 3.fortsatt-rings, 4.hiking, 5.sport-akrobatikk, 6.half-marathon, 7.harrow-fotball, 8.hekkeløp

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Emma med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Single scull) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share