Parallel Bars

Rate me now!
2.25

 
Parallel Bars Image:
Parallel Bars
 
 

Parallel Bars

Parallel Bars , Gymnastikk parallelle linjer, Parallelle linjer (gymnastikk), P barer
To parallelle linjer danner en kunstnerisk gymnastikk apparatet bare brukes av mannlige gymnasts. Barene støttes av et metall eller stål ramme. Barene er laget av tre eller plast eller kompositt materiale. Rutiner består av en rekke ulike ferdigheter gjennom som gymnast må oppfylle bestemte krav. En typisk ytelse på parallelle linjer vil innebære svingende ferdigheter i en oppslutning posisjon (på hendene), en hengende posisjon, og en øvre armen posisjon, ved å manipulere hver av disse svinger, en gymnast er i stand til å utføre en rekke flips og svingene. Dessuten parallelt bar rutiner iblant funksjonen en styrke eller statisk hold dyktighet. Endelig hver rutine slutter med en imponerende stige som kan utføres av endene på barer eller på siden av apparatet. En vanlig, enkel stige er tilbake der en gymnast begynner med svingende frem i front støtte mellom barer og utfører en backflip som reiser laterally over ett av barer til et stativ ved siden av apparatet.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Kunstnerisk gymnastikk apparater.

se også på disse andre gode bilder:
1.Bryting 2.Fortsatt Rings 3.Kano 4.Pigeon sport
5.F1 Powerboat Racing 6.Harrow Fotball 7.Hekkeløp 8.Bar billiards
1.bryting, 2.fortsatt-rings, 3.kano, 4.pigeon-sport, 5.f1-powerboat-racing, 6.harrow-fotball, 7.hekkeløp, 8.bar-billiards

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Adam Rifkin med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Parallel Bars) og lisensiert under GFDL.
Email Us





Søk i vårt nettsted:



Bookmark and Share