Muay Thai

Rate me now!
2.25

 
Muay Thai Image:
Muay Thai
 
 

Muay Thai

Muay Thai , Kunst av de åtte lemmer, Mauy Thai, Muai Thai, Muay-thai, Muaythai, Muay thai kickboxing, Muy Thai, Mu Thai, Punch kombinasjoner, Thaiboxer, Thaiboxing, Thai Boxing, Thai Kickboxing, Thai kickboksing
Muay Thai (i Kambodsja, Lethwei i Myanmar, Tomoi i Malaysia, og Muay Lao i Laos. Muay Thai har en lang historie i Thailand og er landets nasjonale sport. Tradisjonell Muay Thai praktiseres i dag varierer betydelig fra den gamle kunsten Muay Boran og bruker spark, slag i en ring med hansker ligner de som brukes i Vest-boksing. Muay Thai omtales som "The Art av de åtte lemmer", som det hender Shins, albuer og knær er brukt i stor utstrekning i denne art. En utøveren av Muay Thai dermed har muligheten til å utføre angrep ved hjelp av åtte "punkter kontakt," i motsetning til "to poeng" i vestlig boksing og fire punkter (fists, fot) brukes i hovedsak sport-orienterte former for kampsport kunst.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Kampsport, Thai kampsport, Thai ord og uttrykk.

se også på disse andre gode bilder:
1.Hesteskor 2.Femmere 3.Hesteveddeløp 4.Cowboy
5.Hoover Ball 6.Liste A cricket 7.Mongolsk bryting 8.Twenty20
1.hesteskor, 2.femmere, 3.hesteveddeløp, 4.cowboy, 5.hoover-ball, 6.liste-a-cricket, 7.mongolsk-bryting, 8.twenty20

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Josh Gross med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Muay Thai) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share