Lengdehopp

Rate me now!
2.85

 
Lengdehopp Image:
Lengdehopp
 
 

Lengdehopp

Lengdehopp , Broad jump, Long-jumper, Long-hopping, Longjump, Longjumper, Long jumper, Lange hopp
Den lange hopp er en friidrett arrangement der utøverne kombinere fart, styrke og fleksibilitet i et forsøk på å hoppe så langt fra take-off poeng som mulig. Konkurrenter sprinten ned en rullebane (vanligvis belagt med samme rubberized overflate som kjører spor smule gummi eller vulcanized gummi) og gå så langt de kan fra bak en stygg linje i en grop fylt med finmalt grus eller sand. Avstanden reist av en jumper er ofte referert til som "merke" fordi den er avstanden til nærmeste merke gjort i sand fra foul linje. Hvis konkurrent starter sprang med noen del av foten forbi foul line, hoppe erklært ulovlig og ikke avstanden er registrert. Ved elite nivå, et lag av plasticine plasseres umiddelbart etter at styret for å oppdage denne forekomsten.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Begivenheter i friidrett (Friidrett).

se også på disse andre gode bilder:
1.American Eagle 2.Trapes 3.Håndbak 4.Killer (basseng)
5.Blackball (basseng) 6.Kite slåss 7.Sandboarding 8.Lacrosse
1.american-eagle, 2.trapes, 3.håndbak, 4.killer-(basseng), 5.blackball-(basseng), 6.kite-slåss, 7.sandboarding, 8.lacrosse

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Tambako The Jaguar med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Lengdehopp) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share