Kort form cricket

Rate me now!
2.25

 
Kort form cricket Image:
Kort form cricket
 
 

Kort form cricket

Kort form cricket , Cricket Max, Twenty-20 cricket
Kort form cricket er en fellesbetegnelse for flere modifiserte former for idretten i cricket, med leker ganger betraktelig kortere enn de mer tradisjonelle former av spillet. Et typisk kort form cricket match kan gjennomføres innen to til tre timer, mot 7-8 timer for en dag cricket match, eller fem dager før et Test match. Disse korte former for cricket er utviklet lokalt av ulike myndigheter, for å fylle en opplevd markedsføring stilling for en form for sport som kan være ferdig i løpet av få timer, i stedet for en hel dag. De har en tendens til å vektlegge de mer "spennende" aspekter av cricket sett av mer tilfeldige observatører av spillet, som omfatter aggressiv batting og rask kjøre scoring. I denne forbindelse, er vellykket, som forkortet former for cricket tiltrekker mengder av tilskuere som ellers kanskje ikke ville delta på en cricket match.
.

se også på disse andre gode bilder:
1.Biljard 2.Norsk Tur 3.Hurtigløp på skøyter 4.Lengdehopp
5.Ssireum 6.Jeet Kune Do 7.Grillrist fotball 8.Mesoamerican ballgame
1.biljard, 2.norsk-tur, 3.hurtigløp-på-skøyter, 4.lengdehopp, 5.ssireum, 6.jeet-kune-do, 7.grillrist-fotball, 8.mesoamerican-ballgame

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Moggs Oceanlane med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Kort form cricket) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share