Fjellklatring

Rate me now!
2.15

 
Fjellklatring Image:
Fjellklatring
 
 

Fjellklatring

Fjellklatring , Belay stasjon, Klatring system, Leader (klatrefjell), Fjellklatringskurs, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Rock klatre, Rock CLIMBER, Rock klatrere, Sekund (klatrefjell)
med mål om å nå toppen av en formasjon eller endepunkt for en forhåndsdefinert rute. Fjellklatring er lik scrambling (en annen aktivitet som involverer skalering av åser og lignende formasjoner), men klatring er vanligvis differensiert av behovet for bruk av CLIMBER hender å holde sin egen vekt og ikke bare gi balanse. Fjellklatring er en fysisk og mentalt krevende sport, som ofte tester en CLIMBER styrke, utholdenhet, smidighet og balanse sammen med sin mentale kontroll. Det kan være en farlig sport og kunnskap om riktig klatring teknikker og bruk av spesialiserte klatring utstyr er avgjørende for sikker gjennomføring av ruter. Det store utvalget av fjellformasjoner rundt om i verden har ført klatrefjell å skille i flere forskjellige stiler og sub-disipliner som er beskrevet nedenfor.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Klatring, Locomotion.

se også på disse andre gode bilder:
1.Seiling 2.Hundesport 3.Snorkling 4.Sprintløp
5.Brasiliansk Jiu-Jitsu 6.Kamel racing 7.Hinderløp 8.Musikal
1.seiling, 2.hundesport, 3.snorkling, 4.sprintløp, 5.brasiliansk-jiu-jitsu, 6.kamel-racing, 7.hinderløp, 8.musikal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Alex Indigo med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Fjellklatring) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share