Femkamp

Rate me now!
3.85

 
Femkamp Image:
Femkamp
 
 

Femkamp

Femkamp , Olympic pentathlon, Pentathalon, Pentathlete
Den pentathlon (i motsetning til den moderne pentathlon) var en atletisk hendelse i de olympiske leker og andre Panhellenic Spill av gamle Hellas. Navnet stammer fra gresk ord for "fem konkurranser. De fem hendelsene ble stadion (kort fot rase), bryting, som ble holdt som separate hendelser, og den lange hopp, spyd kaste og diskos kaste, som ikke ble holdt som separat arrangement da. Pentathletes ble vurdert å være blant de mest erfarne utøverne, og trening var ofte en del av verneplikt-hver av de fem arrangementer var tenkt å være nyttig i kamp.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Ancient Olympic Games, Begivenheter i friidrett (Friidrett), Tidligere olympisk idrett, Individuelle idretter, Multi-sport konkurranser.

se også på disse andre gode bilder:
1.Maraton 2.Killer (basseng) 3.Big spillet jakt 4.Auto Race
5.Shaolin kung fu 6.Rapid Ball 7.Stunt kite 8.Landhockey
1.maraton, 2.killer-(basseng), 3.big-spillet-jakt, 4.auto-race, 5.shaolin-kung-fu, 6.rapid-ball, 7.stunt-kite, 8.landhockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Bob Whitehead med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Femkamp) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share