Eskrima

Rate me now!
2.10

 
Eskrima Image:
Eskrima
 
 

Eskrima

Eskrima , Arnis de mano, Arnis pinne, Arnis kjepper, Escrima, Eskrimador, Eskrima Stickfighting, Kali (kampkunst), Kali (kampsport), Kali kampsport, Kali pinne, Kali kjepper, LaPunti Arnis de Abanico, Rattan (våpen), Rattan pinne, Rattan kjepper, Serrada
"Eskrima" eller "Escrima" refererer til en klasse for Filipino Martial Arts som fremhever kjepp og sverd slåss. Begrepet og kunst mest sannsynlig stammer fra det portugisiske ordet "esgrima" som er begrepet for fekting. Andre begreper som har inngått felles bruk inkludere "Kali" og "Arnis de Mano" ( "seletøy av hånden"); sporadisk forkortelsen "FMA" blir brukt. Eskrima og Arnis er blant de mange navn primært brukt i Norge i dag for å referere til disse kunst. Navnet Kali, men først og fremst brukt i USA og Europa, er sjelden brukt i Norge og i de fleste tilfeller er et ukjent ord. Men på grunn av populariteten av begrepet utenfor Filippinene og innflytelsen av utenlandske utøvere, begrepet Kali er stadig å bli anerkjent og akseptert i Filippinene. Kalis, som brukes i Filippinene, refererer til et sverd. Det er ofte feilaktig som synonymt til eller avledet av Kali (merk: suffixation av "s" er ikke brukt i Filippinsk språk eller dialekter å indikere plurality). Men for all intents og formål, Eskrima, Arnis, Arnis de Mano, Kali og FMA alle referere til den samme familien av Filipino våpen-baserte kampsport.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Filippinsk kampsport, Kampsport av malayisk skjærgården, Stick slåss.

se også på disse andre gode bilder:
1.Pelota 2.Sportsbil racing 3.Skyting 4.Snowboarding
5.Bujinkan 6.Padlere 7.Single scull 8.Eton Wall Game
1.pelota, 2.sportsbil-racing, 3.skyting, 4.snowboarding, 5.bujinkan, 6.padlere, 7.single-scull, 8.eton-wall-game

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Adam Hally med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Eskrima) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share