Duckpin bowling

Rate me now!
3.05

 
Duckpin bowling Image:
Duckpin bowling
 
 

Duckpin bowling

Duckpin bowling , Duckpins, Duck pin bowling
I duckpin bowling, spillere forsøker å banke over bowling pins med bowling ball. Ballene som brukes i duckpin bowling er betydelig mindre enn de som brukes i ti-pin bowling, og veie ett og to kilo. Bowlers gjentatte kast eller rulle ballen ned en fil i et forsøk på å banke bowling pins over. The pins, som baller, er mindre enn ti-pinners ekvivalenter, og det er derfor vanskeligere å slå dem alle ned med ett kast. The pins er ordnet i et trekantet mote identisk som brukes i ti-pin bowling. Spillet er spilt i bowling smug, som har flere baner, slik at flere grupper av bowlers til å spille samtidig. De feltene er lang rektangulær tre flater grenser på hver side av gutters. Bowlers slippe kulen fra bak foul line, som tilsvarer en liten kant av rektangel, i et forsøk på å ramme pins som er plassert på enden av kjørefelt.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Bowling.

se også på disse andre gode bilder:
1.Killer (basseng) 2.Big spillet jakt 3.Auto Race 4.Geocaching
5.Paintball 6.Streetboarding 7.Landhockey 8.Brasiliansk Jiu-Jitsu
1.killer-(basseng), 2.big-spillet-jakt, 3.auto-race, 4.geocaching, 5.paintball, 6.streetboarding, 7.landhockey, 8.brasiliansk-jiu-jitsu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører John med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Duckpin bowling) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share