Cushion caroms

Rate me now!
2.20

 
Cushion caroms Image:
Cushion caroms
 
 

Cushion caroms

Cushion caroms , 1-pute, 1-pute billiards, 1 pute, 1 pute billiards, Cushion carom, Einband, Indirekte Kamp, One-pute, One-pute billiards, En pute, En pute billiards, Indirekte Kamp, Una banda
Cushion caroms (eller pute carom billiards) kalles ved sitt opprinnelige navn, indirekte spillet, er en carom billiards disiplin vanligvis spilt på en klut dekket, 5 fot × 10 fot, pocketless tabell med to signalet baller og en tredje røde farget ball. Spillet er noen ganger feilaktig omtalt som en pute eller en pute billiards, som er en direkte oversettelse av navnet til engelsk fra flere andre språk som spansk og tysk. Cushion caroms er sporbare til 1820s Britain og er en etterkommer av doublet spillet dating til minst 1807, som krevde eget objekt ballen skal banked av en pute før han pocketed eller, som det ble beskrevet i 1833: "... ingen fare er scoret med mindre det er gjort av gjenlyd. "Navnet på spillet er hentet fra den eksisterende skutt.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Carom billiards.

se også på disse andre gode bilder:
1.Wakeboarding 2.Skjelett 3.Domino 4.Gokart
5.Outrigger padling 6.Vannpolo 7.Fjellsport 8.Ultraløp
1.wakeboarding, 2.skjelett, 3.domino, 4.gokart, 5.outrigger-padling, 6.vannpolo, 7.fjellsport, 8.ultraløp

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Thomas med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Cushion caroms) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share