Cubbies

Rate me now!
3.50

 
Cubbies Image:
Cubbies
 
 

Cubbies

Cubbies
Cubbies (eller Cuppies) kan bli kjent som en Wembo er en uformell variant på fotball opprinnelse spontant i ulike deler av verden. En målvakt, som også fungerer som dommer som kreves, står i mål for å stoppe fotballen komme i, som i normal FA regler fotball. Resten av spillerne prøve å score i mål. Ofte spillerne spille i par, eller forsøk større grupper. Hver spiller eller lag konkurrerer mot hverandre, og må få en forhåndsbestemt antall mål å komme videre til neste runde. Når en spiller / lag har kvalifisert de normalt sitter ute til slutten av runden. Runden fortsetter til bare en spiller eller team har mislyktes i å score de nødvendige antall mål og er derfor fjernet. Resten av spillerne starte neste runde som går på samme måte. Den siste spilleren / team venstre vinner.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Fotball (fotball) informal varianter.

se også på disse andre gode bilder:
1.Femmere 2.Pálla 3.Kort form cricket 4.Surfing
5.Limited overs cricket 6.Mongolsk bryting 7.Tchoukball 8.Frisbeegolf
1.femmere, 2.pálla, 3.kort-form-cricket, 4.surfing, 5.limited-overs-cricket, 6.mongolsk-bryting, 7.tchoukball, 8.frisbeegolf

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Joe Sullivan med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Cubbies) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share