Cowboy

Rate me now!
2.25

 
Cowboy Image:
Cowboy
 
 

Cowboy

Cowboy , Storfe rancher, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Cowherd, Cowman, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Cow rote, Paniola, Waddie
En cowboy er et dyr herder som pleier storfe på ranches i Nord-Amerika, tradisjonelt på hesteryggen, og ofte utfører en rekke andre ranch-relaterte oppgaver. Den historiske American cowboy for sent 19. århundre ble en figur av spesiell betydning og legende. En undertype, kalt en kranglefant, nemlig en tendens til hester som brukes til arbeid storfe. I tillegg til ranch arbeid, noen Cowboys arbeide for eller delta i rodeos. Cowgirls først definert som på slutten av 19. århundre, hadde en mindre veldokumenterte historiske rolle, men i den moderne verden har etablert evnen til å arbeide på identiske oppgaver og fått stor respekt for sine prestasjoner. Det er også storfe handlers i mange andre deler av verden, særlig Sør-Amerika og Australia, som utfører arbeid som ligner på cowboy i sine respektive land.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: American cowboyer, Cowboy kultur, Equestrianism, Horse historie og evolusjon, Pastoralists, Western-stil riding.

se også på disse andre gode bilder:
1.Gulv 2.Cross-country kjører 3.Gratis kjører 4.One Day International
5.Club cricket 6.Paddleball 7.Kunstnerisk gymnastikk 8.Fransk cricket
1.gulv, 2.cross-country-kjører, 3.gratis-kjører, 4.one-day-international, 5.club-cricket, 6.paddleball, 7.kunstnerisk-gymnastikk, 8.fransk-cricket

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Terry Shuck med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Cowboy) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share