Autocross

Rate me now!
2.20

 
Autocross Image:
Autocross
 
 

Autocross

Autocross , Autox, ProSolo, Solo2
Autocross er en form for Motorsport som understreker safe, lavprisalternativ konkurranse og aktiv deltagelse. En autocross er en tidsbestemt konkurranse der driverne navigere en om gangen gjennom en midlertidig selvfølgelig preget av trafikk koner, snarere enn racing på et spor med flere andre biler, som i road racing eller oval racing. Autocross pleier å legge mer vekt på bil-håndtering og driver dyktighet enn på rene hestekrefter og hendelser vanligvis har mange klasser som gjør at nesten alle kjøretøy, fra økonomi sedans til hensikt å bygge biler, for å konkurrere. Hastigheter er tregere i absolutte tall sammenlignet med andre former for Motorsport, vanligvis ikke over motorveien hastigheter, men aktivitetsnivået (målt i diskrete svinger per minutt) kan være høyere enn selv Formula One på grunn av det store antallet elementer pakket inn i hver kurs . Autocross kurs er vanligvis 40 til 70 sekunder. I tillegg til å være et nasjonalt nivå motorsport i seg selv, autocrossing er en god måte å lære ferdigheter som overføring til road racing, som drivere lære kjøretøy kontroll og klubben etikk.
Dette bildet tilhører følgende kategorier: Bilracing etter type, Sports Car Club of America.

se også på disse andre gode bilder:
1.Maraton 2.Ballooning 3.Big spillet jakt 4.Auto Race
5.Shaolin kung fu 6.Dra båt racing 7.Stunt kite 8.Synkroniserte skøyter
1.maraton, 2.ballooning, 3.big-spillet-jakt, 4.auto-race, 5.shaolin-kung-fu, 6.dra-båt-racing, 7.stunt-kite, 8.synkroniserte-skøyter

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Hovedformålet bildet tilhører Jay Reed med denne license. Bildet beskrivelse teksten er oversatt fra wikipedia (Autocross) og lisensiert under GFDL.
Email Us

Søk i vårt nettsted:Bookmark and Share