Zui Quan

Rate me now!
4.80

 
Zui Quan Image:
Zui Quan
 
 

Zui Quan

Zui Quan , Drunk-fu, Drunken Boxing, Drunken Fist, Drunken Kung Fu, Drunken Style Kung Fu, Zhui Quan, Zuijiuquan, Zuiquan
Zui Quan is een traditionele Chinese martiale kunst concept alsmede een classificatie van Wushu vorm. Het is een categorie van technieken, vormen en de bestrijding van filosofie die lijken te imiteren de bewegingen van een dronkaard. De houdingen zijn gemaakt door dynamiek en het gewicht van het lichaam, en imitatie is in het algemeen door middel van spreiding en bepaalde type van vloeibaarheid van de bewegingen. Het wordt beschouwd als een van de moeilijkste Wushu stijlen te leren als gevolg van de noodzaak voor een krachtige gewrichten en vingers. Zui Quan wordt soms Zuijiuquan.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Chinese krijgskunsten, Chinese woorden en zinnen, Hedendaagse Wushu, VECHTSPORTEN termen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Productie autoracebanen 2.Chicago (pool) 3.Geocaching 4.Dog sport
5.Pelota mixteca 6.Wildwatervaren 7.Kilikiti 8.Warmloper
1.productie-autoracebanen, 2.chicago-(pool), 3.geocaching, 4.dog-sport, 5.pelota-mixteca, 6.wildwatervaren, 7.kilikiti, 8.warmloper

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Marcello Semboli met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Zui Quan) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share