Zeep schoenen

Rate me now!
3.50

 
Zeep schoenen Image:
Zeep schoenen
 
 

Zeep schoenen

Zeep schoenen
Soap Shoes schoenen zijn gemaakt voor slijpen. Ze werden geïntroduceerd door Chris Morris van Artemis Innovations Inc met de merknaam "zeep" in 1997 en tegelijkertijd een nieuwe extreme sport gebaseerd op Aggressive Inline Skating. Ze hebben een plastic, en live demonstraties in heel Noord-Amerika en Europa snel na, maar daalde tot juridische kwetsbaarheden en werd tweemaal readministrated uiteindelijk om het merk te Hellingproef Sport Limited. De daad van het malen over rails en kornissen specifiek met zeep schoenen is dubbed "soaping," met de "soaper" de een presterende zei handelen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Ondernemingen gevestigd in de Dallas-Fort Worth Me, Schoen merken, Schoenpoetsen bedrijven, Schoenpoetsen bedrijven van de Verenigde Staten, Sporting Goods fabrikanten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Street Racing 2.Palla 3.Cowboy 4.Surfen
5.Lijst A cricket 6.Mongools worstelen 7.Polsstokhoogspringen 8.Frisbee golf
1.street-racing, 2.palla, 3.cowboy, 4.surfen, 5.lijst-a-cricket, 6.mongools-worstelen, 7.polsstokhoogspringen, 8.frisbee-golf

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Sean met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Zeep schoenen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share