Xing Yi Quan

Rate me now!
2.15

 
Xing Yi Quan Image:
Xing Yi Quan
 
 

Xing Yi Quan

Xing Yi Quan , 形意拳, Hsing-i, Hsing-i Ch'üan, Hsing-I Ch'uan, Hsing-i Ch'uean, Hsing-I Chuan, Hsing I, Hsing I Ch'uan, Hsing I Chuan, Hsing Yi, Liu Hij Quan, Xíngyì, Xíngyìquán, Xíngyì Quan, Xingyi, XingYi Chuan, Xingyi Quan, Xing Yi, Xing Yi quan
Xingyiquan is een van de belangrijkste "interne" Chinese krijgskunsten. Xingyiquan vertaalt ongeveer "Vorm / Voornemen Boxing", of "Vorm / Zal Boxing", en wordt gekenmerkt door agressieve, schijnbaar lineaire bewegingen en explosieve kracht. Er is geen enkele organisatorische instantie voor het aanleren van de techniek, en verschillende stijlen variant bestaan. Een Xingyiquan gevechtsvliegtuig gebruikt gecoördineerde bewegingen te genereren barst van de macht te overweldigen de tegenstander tegelijkertijd aanvallen en verdedigen. Vormen variëren van school naar school, maar ook barehanded sequenties en versies van dezelfde sequenties met een verscheidenheid aan wapens. Deze sequenties zijn gebaseerd op de bewegingen en de bestrijding van het gedrag van een ras van dieren. De opleiding methoden kan de student om vooruitgang door toenemende moeilijkheden in de vorm van reeksen, de timing en de bestrijding van strategie.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Chinese krijgskunsten, Chinese woorden en zinnen, Hedendaagse Wushu, VECHTSPORTEN, Neijia, Taoïsme.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Wielersport 2.Domino 3.Karting 4.Tag
5.Boogschieten 6.Bergbeklimmen 7.Onderwaterhockey 8.Horseshoes (hoefijzer gooien)
1.wielersport, 2.domino, 3.karting, 4.tag, 5.boogschieten, 6.bergbeklimmen, 7.onderwaterhockey, 8.horseshoes-(hoefijzer-gooien)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot alitaichichuan met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Xing Yi Quan) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share