Worstelen

Rate me now!
4.55

 
Worstelen Image:
Worstelen
 
 

Worstelen

Worstelen , Toon wrestling, Worstelen, Worstelaar, Worstelaars
Worstelen is de handeling van de fysieke contacten tussen twee personen waarbij elke worstelaar streeft om een voordeel ten opzichte van, of controle van de tegenstander. Fysische technieken die belichamen de stijl van worstelen zijn klinkver, bedrijf, vergrendeling, en leverage. Het vermijden van technieken leiden tot ernstig letsel, de grondbeginselen van het worstelen zijn nauw verwant aan die van de militaire hand-to-hand bestrijden of zelfverdediging systemen. Veel stijlen worstelen bekend zijn over de hele wereld en hebben een lange geschiedenis. Amateur worstelen is een Olympische sport voor meer dan honderd jaar en professioneel worstelen is een populaire vorm van entertainment als een kunstvorm.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Antieke Olympische Spelen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.One Day International 2.Kegelen 3.Zwemmen 4.Domino
5.Freestyleskiën 6.Ringette 7.Stierenvechten 8.Crosscountry (atletiek)
1.one-day-international, 2.kegelen, 3.zwemmen, 4.domino, 5.freestyleskiën, 6.ringette, 7.stierenvechten, 8.crosscountry-(atletiek)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Fabio Venni met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Worstelen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share