Wolf jacht

Rate me now!
2.20

 
Wolf jacht Image:
Wolf jacht
 
 

Wolf jacht

Wolf jacht , Wolf jacht controverse
Wolf de jacht is de praktijk van de jacht grijze wolven (Canis lupus) of andere lupine dieren. Wolven zijn voornamelijk gejaagd voor de sport, voor hun huiden, ter bescherming van vee, en in sommige zeldzame gevallen ter bescherming van de mens. Wolven zijn actief gejaagd sinds 12000 tot 13000 jaar geleden, toen ze voor het eerst begon te vormen bedreigingen voor de veestapel van vitaal belang voor de overleving van neolithische menselijke gemeenschappen. Historisch gezien is de jacht op wolven was een enorme, kapitaal en menskracht intensieve operatie, waarbij mijl van verrekening, gespecialiseerd netto-karretjes en grote drogen loodsen voor de opslag en het drogen van netten. De wolven bedreiging vormden voor zowel vee en mensen werd als significant genoeg om de inlijving van hele dorpen onder dreiging van straf, ondanks de onderbreking van de economische activiteiten en lagere belastingen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Jagen, Wolven.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Betwisting 2.Gratis draaien 3.Veld doelgroep 4.Lijst van sporten
5.Midget autoracebanen 6.Autocross 7.Touring autoracebanen 8.Riverboarding
1.betwisting, 2.gratis-draaien, 3.veld-doelgroep, 4.lijst-van-sporten, 5.midget-autoracebanen, 6.autocross, 7.touring-autoracebanen, 8.riverboarding

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot wolf met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Wolf jacht) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share