Wandelen

Rate me now!
2.20

 
Wandelen Image:
Wandelen
 
 

Wandelen

Wandelen , Bushwalker, Bushwalkers, Bushwalking, Bushwhacking, Bush wandelen, Wandelaar, Wandelaars, Wandelen (land)
Het woord 'wandelen' is begrepen in alle Engels-sprekende landen, maar er zijn verschillen in gebruik. Op sommige plaatsen, off-parcours wandelen heet 'cross-country wandelen', 'bushwhacking', of 'bushbashing'. In het Verenigd Koninkrijk, wandelen is een enigszins ouderwets woord, met een smaak meer van hartelijkheid en de uitoefening dan genieten van het buitenleven, de activiteit hier beschreven zou worden opgeroepen hillwalking of gewoon 'wandelen'. Australiërs gebruiken de term 'bushwalking' voor zowel on-en off-parcours wandelen. Nieuw-Zeelanders gebruik "gestamp '(in het bijzonder voor overnachting en langere reizen),' wandelen 'of' bushwalking '. Wandelen in de bergachtige regio's van India en Nepal en in de hooglanden van Oost-Afrika wordt ook wel 'wandelen'. Overnachting wandelen heet 'backpacken' in sommige delen van de wereld. Wandelen een lange-afstand parcours van end-to-end is bedoeld als' thru-wandel 'op sommige plaatsen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Scoutcraft, Toeristische activiteiten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Flag football 2.Curling (sport) 3.Zwembad 4.Capoeira
5.Tafeltennis 6.Vossenjacht (jacht) 7.Board track race 8.Viperball
1.flag-football, 2.curling-(sport), 3.zwembad, 4.capoeira, 5.tafeltennis, 6.vossenjacht-(jacht), 7.board-track-race, 8.viperball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Lauren "Lolly" Weinhold met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Wandelen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share