Vijfkamp

Rate me now!
2.30

 
Vijfkamp Image:
Vijfkamp
 
 

Vijfkamp

Vijfkamp , Olympische vijfkamp, Pentathalon, Vijfkamper
De vijfkamp (in tegenstelling tot de moderne vijfkamp) was een sportieve evenement in de Olympische Spelen en andere Panhellenic Spelen van het oude Griekenland. De naam is afgeleid van de Griekse woorden voor "vijf wedstrijden." De vijf gebeurtenissen werden stadion (een korte race mond), worstelen, die ook aangehouden als afzonderlijke gebeurtenissen, en de lange springen, speerwerpen gooien, en discus gooien, die zijn niet als afzonderlijke gebeurtenissen daarna. Pentathletes werden beschouwd als een van de meest ervaren atleten en hun opleiding is vaak een deel van de militaire dienst-elk van de vijf evenementen werd gedacht om bruikbaar te zijn in de strijd.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Antieke Olympische Spelen, Evenementen in de atletiek (track and field), Voormalige Olympische sporten, Individuele sporten, Multi-sport wedstrijden.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Savate 2.Bodybuilding 3.Chicago 4.Darten
5.Wallyball 6.Drie-legged race 7.Speedway 8.Drakenboot
1.savate, 2.bodybuilding, 3.chicago, 4.darten, 5.wallyball, 6.drie-legged-race, 7.speedway, 8.drakenboot

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Bob Whitehead met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Vijfkamp) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share