Verspringen

Rate me now!
3.90

 
Verspringen Image:
Verspringen
 
 

Verspringen

Verspringen , Globale springen, Lange-jumper, Lange-springen, Longjump, Longjumper, Lange trui, Lange springen
De lange springen is een atletiek evenement waarin sporters combineren snelheid, kracht en lenigheid in een poging om schrikkeljaar als ver van de start-punt mogelijk. Concurrenten sprint een baan (meestal bedekt met dezelfde gegummeerde oppervlak als atletiekbaan, crumb rubber of gevulcaniseerd rubber) en springen zoveel ze kunnen van achter een fout lijn in een put gevuld met fijngemalen grind of zand. De afstand van een jumper wordt vaak aangeduid als het "merk" want het is de afstand tot het dichtstbijzijnde merkteken worden aangebracht in het zand van de fout lijn. Als de concurrent begint de sprong met een deel van de voet verleden de fout lijn, de sprong is illegaal verklaard en er geen afstand is opgenomen. Op de elite-niveau, een laag van plasticine wordt onmiddellijk na de raad voor het opsporen van deze gebeurtenis.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Evenementen in de atletiek (track and field).

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Marathon (sport) 2.Ballonvaart 3.Speed Typing 4.IJsklimmen
5.Shorinji Kempo 6.Eskrima 7.Hockey bal 8.Hout hakken
1.marathon-(sport), 2.ballonvaart, 3.speed-typing, 4.ijsklimmen, 5.shorinji-kempo, 6.eskrima, 7.hockey-bal, 8.hout-hakken

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Tambako The Jaguar met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Verspringen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share