Veldrijden

Rate me now!
2.60

 
Veldrijden Image:
Veldrijden
 
 

Veldrijden

Veldrijden , Cyclocross
. Cyclo-cross heeft een aantal evidente parallellen met cross-country fietsen en criterium racen. Veel van de beste veldrijden renners grensoverschrijdende trein in de andere fietsen disciplines. Echter, veldrijden heeft een omvang en de populariteit die racers zijn specialisten en vele nooit ras allesbehalve cyclo-cross races. Cyclo-cross fietsen zijn vergelijkbaar met racefietsen: lichtgewicht, met smalle banden en drop stuur. Echter, zij het ook eens met de kenmerken met mountainbikes in de zin dat zij gebruik maken van knokig loopvlak banden voor tractie en cantilever stijl remmen voor de goedkeuring nodig vanwege modderige omstandigheden. Ze moeten lichtgewicht omdat concurrenten noodzaak om hun fiets te overwinnen hindernissen of steile hellingen te beklimmen in het zadel. Het zicht van de concurrenten worstelen een modderige helling met de fiets op hun schouders is het klassieke beeld van de sport, hoewel unridable afdelingen zijn over het algemeen een zeer klein deel van de race afstand.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Wintersport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Rock visserij 2.Roeien (sport) 3.Sprinten 4.Dressuur
5.Racquets (sport) 6.Strandvolleybal 7.Noordse combinatie 8.Rugby Union
1.rock-visserij, 2.roeien-(sport), 3.sprinten, 4.dressuur, 5.racquets-(sport), 6.strandvolleybal, 7.noordse-combinatie, 8.rugby-union

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot johnthescone met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Veldrijden) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share