Tricking

Rate me now!
2.15

 
Tricking Image:
Tricking
 
 

Tricking

Tricking , Jon Call, Juji, Jujimufu, Martial Art tricking
Tricking (Martial Arts tricking) is de informele naam van een relatief nieuwe ondergrondse alternatieve sport verkeer, het combineren van de vechtsport, turnen, Breakdancing en andere activiteiten voor het creëren van een "mix van esthetische flips, trappen, en wendingen." Tricking omvat een verscheidenheid van bewegingen uit verschillende kunsten, zoals de backflip uit gymnastiek, 540 kick uit Taekwondo, vlinder twist uit Wushu en dubbele poot uit Capoeira. Tricking is herkenbaar door zijn flitsende start, complexe flips en wendingen, en de zeer gestileerde bewegingen die apart van andere kunsten. Een persoon die praktijken tricking wordt doorgaans aangeduid als een "bedrieger" of "Tricker".
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Europese vechtsport, Individuele sporten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Air Racing 2.Trapeze 3.Arm Wrestling 4.Ringen (turntoestel)
5.Trampoline 6.Off-road racen 7.Chileense rodeo 8.Harrow Voetbal
1.air-racing, 2.trapeze, 3.arm-wrestling, 4.ringen-(turntoestel), 5.trampoline, 6.off-road-racen, 7.chileense-rodeo, 8.harrow-voetbal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Paul Sapiano met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Tricking) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share