Triatlon

Rate me now!
2.65

 
Triatlon Image:
Triatlon
 
 

Triatlon

Triatlon , Beginner Triathlon Training, Long Distance Triathlon, Olympic Distance Triathlon, Sprint Distance Triathlon, Triathalon, Triatleet, Triathlons, Distance Triathlon, Triathlon opleiding
Een triatlon is een duurremsysteem sportevenement dat bestaat uit zwemmen, fietsen en lopen over verschillende afstanden. Als gevolg daarvan vaardigheid in zwemmen, fietsen, of hardlopen alleen is niet voldoende om een triatlon atleet een concurrerende tijd; opgeleid triathlon atleten hebben geleerd van ras elke fase op een manier die conserven hun energie en uithoudingsvermogen voor de latere fasen. In de meeste moderne triathlons, deze gebeurtenissen zijn geplaatst back-to-back in de onmiddellijke sequentie en een concurrent van de officiële tijd omvat de tijd die nodig is om "overgang" tussen de benen van de race, met inbegrip van alle tijd die nodig is voor het veranderen van kleding en schoenen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Endurance sport, Individuele sporten, Multi-sport wedstrijden, Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Rock visserij 2.Sumo 3.Crosscountry (atletiek) 4.Dressuur
5.Snowkiten 6.Speedminton 7.Paddleball 8.Shogi
1.rock-visserij, 2.sumo, 3.crosscountry-(atletiek), 4.dressuur, 5.snowkiten, 6.speedminton, 7.paddleball, 8.shogi

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Jimmy Harris met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Triatlon) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share