Test cricket

Rate me now!
4.30

 
Test cricket Image:
Test cricket
 
 

Test cricket

Test cricket , Anwar Hossain, Cricket test match, Man van de Serie, Test (cricket), Test-debuut, Test match, Test-wedstrijden, Test match (cricket), Test cricket match, Test status
Twenty20 en formaten zijn nu meer populair bij bepaalde doelgroepen. De naam "Test" wordt gedacht te ontstaan uit het idee dat de wedstrijden zijn een "test van kracht en bekwaamheid" tussen de betrokken partijen. Het lijkt te zijn gebruikt om te beschrijven eerste een Engels team dat toerde Australië in 1861-62, hoewel deze wedstrijden worden niet beschouwd Test wedstrijden van vandaag. De allereerste officiële Test match begon op de 15e maart 1877, door Engeland en Australië in Melbourne Cricket Ground, waar de Australiërs gewonnen met 45 runs. Engeland won de tweede wedstrijd ooit met 4 wickets, waardoor het trekken van de serie 1-1. Dit was niet de allereerste internationale cricket match echter, dat werd gespeeld tussen Canada en de Verenigde Staten, op 24 en 25 september 1844.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Cricket terminologie, Negen van de wijde wereld van de sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Hoefijzer 2.Street Racing 3.Palla 4.Basketbal
5.Engels biljart 6.Airsoft 7.Lasergame 8.Bagatelle
1.hoefijzer, 2.street-racing, 3.palla, 4.basketbal, 5.engels-biljart, 6.airsoft, 7.lasergame, 8.bagatelle

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot State Library Queensland met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Test cricket) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share