Supermotard

Rate me now!
2.30

 
Supermotard Image:
Supermotard
 
 

Supermotard

Supermotard , Motard, Supermotard
Supermoto of Supermotard is een cross-over of de evolutie van de motorcross en over de weg racen. Races worden gewoonlijk gehouden op de weg racen of middelgrote go-kart tracks met een off-road sectie in het bouwland. Meest Supermoto race tracks zijn typisch geconfigureerd met ongeveer 70% asfalt en 30% vuil met kleine sprongen maar een vuil gedeelte is niet vereist. De motoren gebruikt worden vaak op maat gemaakte combinaties van off-road motorfietsen en weg-racing velgen / banden, bekend als' supermotard 'fietsen. Riders ook het dragen van een combinatie van weg-en offroad racen apparatuur, normaal leders en een motorcross helm en laarzen. In tegenstelling tot normale motorfiets racen, de nadruk ligt op trager (<100 km / u / <161 km / h), korte en Twisty tracks, waar ruiter vaardigheid zaken veel meer dan rechtstreekse machine performance.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Motorcycle racing.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Kogelstoten 2.Telemarken (skiën) 3.Curling (sport) 4.Cubbies
5.Gewichtheffen 6.Supercross 7.Four-ball 8.Kamelenrace
1.kogelstoten, 2.telemarken-(skiën), 3.curling-(sport), 4.cubbies, 5.gewichtheffen, 6.supercross, 7.four-ball, 8.kamelenrace

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Daniel Levy met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Supermotard) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share