Sprint autoracebanen

Rate me now!
2.25

 
Sprint autoracebanen Image:
Sprint autoracebanen
 
 

Sprint autoracebanen

Sprint autoracebanen , Sprintcar, Sprintcars, Sprint Car, Sprint auto's
Sprint auto's zijn hoog vermogen, race auto's die voornamelijk ontworpen zijn voor het doel van de exploitatie op korte ovale of ronde vuil of geplaveid tracks. Sprint autoracebanen is populair in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Sprint auto's hebben een hoog vermogen / gewicht verhouding, waarbij snelheden van meer dan 140 mijl per uur (230 km / h) mogelijk op sommige tracks. Deze snelheid vaak ook Sprint race auto's zeer gevaarlijk. 850 pk is gemeengoed voor deze machines. De veiligheidsprestaties van de sprint autoracebanen in de afgelopen jaren sterk is verbeterd door het gebruik van roll kooien voor de bescherming van de chauffeurs. Vleugels voorzien van kracht, het verhogen van de tractie. Wings ook een bedrag van bescherming in geval van een ongeval. Vleugels worden soms aangeduid als "aluminium moed".
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Auto racen per soort, Open wheel racing.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Worstelen 2.Bodyboarden 3.Kanovaren 4.Duivensport
5.Halve marathon 6.Rounders 7.Hordelopen 8.Cross-country rally
1.worstelen, 2.bodyboarden, 3.kanovaren, 4.duivensport, 5.halve-marathon, 6.rounders, 7.hordelopen, 8.cross-country-rally

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Chris York met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Sprint autoracebanen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share