Springconcours

Rate me now!
4.65

 
Springconcours Image:
Springconcours
 
 

Springconcours

Springconcours , Paard springen, Show-jumping, Showjumper, Showjumping, Toon jumper
Jumping, ook bekend als "stadion springen" of "jumpers", is een lid van een familie van Engels paardrijden ruiterevenementen dat ook dressuur, eventing, jagers en paardrijden. Jumping klassen worden vaak gezien op paard toont in de hele wereld, waaronder de Olympische Spelen. Soms toont zijn beperkt tot jumpers, soms jumper lessen worden aangeboden in combinatie met andere Engels-stijl gebeurtenissen, en soms jumping is maar een verdeling van de zeer grote, alles-ras wedstrijden die een zeer breed scala van disciplines. Jumping klassen kan worden beheerst door verschillende nationale paard tonen sanctiebevoegdheden organisaties, zoals de Verenigde Staten paardensportfederatie in de Verenigde Staten. Echter, de internationale competities worden beheerst door de regels van de Federation Equestre Internationale (FEI).
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Equestrianism, Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Trapeze 2.Schermen 3.Killer 4.Productie autoracebanen
5.Kite gevechten 6.Voetbal 7.Freestyle snowboarden 8.Sportvissen
1.trapeze, 2.schermen, 3.killer, 4.productie-autoracebanen, 5.kite-gevechten, 6.voetbal, 7.freestyle-snowboarden, 8.sportvissen

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Bob Turner met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Springconcours) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share