Sport stacking

Rate me now!
4.35

 
Sport stacking Image:
Sport stacking
 
 

Sport stacking

Sport stacking , Cupstacking, Cup stapelproef, Speedstacking, Snelheid Stapelproef, Speed Stacks, Sport stapelaar
Sport stapelproef (voorheen bekend als kop stapelproef en algemeen bekend als speed stacking) is een individuele en team-activiteit gespeeld met behulp van plastic bekers. In de Verenigde Staten ontstond in de vroege jaren 1980 op een zuidelijk Californië jongens en meisjes club en kreeg nationale aandacht in 1990 op The Tonight Show met Johnny Carson. De sport is uitgevonden door Wayne Godinet. Hij was de man die de uitvinder van de eerste formaties en gaf de naam aan de Beker stack (Karango Cup Stack). Kort daarna Godinet vormden een groep genaamd Cupstack. Later werkte hij samen met de leraar lichamelijke opvoeding Bob Fox. Vroege wedstrijden werden gehouden in 1998 in Oceanside, Californië en Denver, Colorado. Later, Bob Fox ontwikkelde de sport en de uitvinder van nieuwe samenstellingen en competitons hij ook de uitvinder van de jaarlijkse World Sport Stapelproef Kampioenschappen en stichtte Speed Stacks.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Fysieke activiteit en behendigheid speelgoed.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Verspringen 2.Parachutespringen 3.Mountain fietsen 4.Jacht (activiteit)
5.Matkot 6.Gaelic football 7.Platform tennis 8.Ringo
1.verspringen, 2.parachutespringen, 3.mountain-fietsen, 4.jacht-(activiteit), 5.matkot, 6.gaelic-football, 7.platform-tennis, 8.ringo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Mandy Goldberg met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Sport stacking) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share