Sport autoracebanen

Rate me now!
2.90

 
Sport autoracebanen Image:
Sport autoracebanen
 
 

Sport autoracebanen

Sport autoracebanen , Sport-Car Racing, Sport auto race, Sport autoracebanen
Sport autoracebanen is een vorm van circuit auto racen met auto's die twee zetels en ingesloten wielen. Zij kunnen worden speciaal gebouwde of in verband met weg-gaan sporten cars.A soort hybride tussen het purisme van open-wielers en de vertrouwdheid van touring car racing, deze race wordt vaak geassocieerd met het jaarlijkse Le Mans 24 Hours endurance race. Eerst uitgevoerd in 1923, is het een van de oudste motor races nog steeds bestaan. Andere klassieke maar nu ter ziele sportwagen races omvatten de Italiaanse klassiekers van de Targa Florio (1906 - 1977) en de Mille Miglia en de Mexicaanse Carrera Panamericana. Meest topklasse sportwagen races benadrukken uithoudingsvermogen, betrouwbaarheid en de strategie voor pure snelheid. Meer races meestal om complexe put strategie en regelmatige bestuurder veranderingen - sport autoracebanen wordt meer gezien als een teamsport dan een gladiatorisch individuele sport-en team-managers als John Wyer, Tom Walkinshaw, bestuurder bleek-constructor Henri Pescarolo, Peter Sauber en Reinhold Joest zijn bijna net zo beroemd als veel van hun bestuurders.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Auto racen per soort.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Mountain fietsen 2.Skateboarden 3.Marathon (sport) 4.Bodyboarden
5.Box lacrosse 6.Sepak Takraw 7.Shorinji Kempo 8.Ski touring
1.mountain-fietsen, 2.skateboarden, 3.marathon-(sport), 4.bodyboarden, 5.box-lacrosse, 6.sepak-takraw, 7.shorinji-kempo, 8.ski-touring

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot As U L!ke!i met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Sport autoracebanen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share