Speerwerper (hulpmiddel)

Rate me now!
2.10

 
Speerwerper (hulpmiddel) Image:
Speerwerper (hulpmiddel)
 
 

Speerwerper (hulpmiddel)

Speerwerper (hulpmiddel) , ADLE-ADLE, At'latl, Atalatl, ATL-ATL, Atladl, Speerwerpen propulsor, Propulsaeur, Stijve speer twijnder, Spear-twijnder, Spear twijnder, Throwing boord
Een atlatl (vanaf Nahuatl ahtlatl [ah.tɬatɬ]; in het Engels uitgesproken [ɑ ː t ˌ lɑ ː tɫ̩] of [ɑ ː tlɑ ː tɫ̩]) of speer-twijnder is een hulpmiddel dat gebruik maakt van een hefboomeffect aan een grotere snelheid in het speer-werpen, en omvat een dragende oppervlak waardoor de gebruiker tijdelijk opslaan van energie tijdens het gooien. Het bestaat uit een as met een kop, waarbij de kont van de speer rust. Het wordt gehouden in de buurt van het verste einde van de beker, en de speer is gegooid door de actie van de bovenste arm en pols.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Antieke wapens, Archeologisch artefact soorten, Aztec oorlogvoering, Jagen, Mesoamerican militaire uitrusting, Nahuatl woorden en zinnen, Throwing wapens.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Cubbies 2.Barrel Racing 3.Skiën 4.Noodling
5.Engelse bulldogs 6.Unicycle proeven 7.Rugslag 8.Aggressive skating
1.cubbies, 2.barrel-racing, 3.skiën, 4.noodling, 5.engelse-bulldogs, 6.unicycle-proeven, 7.rugslag, 8.aggressive-skating

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Erich Ferdinand met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Speerwerper (hulpmiddel)) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share