Sleep boot racen

Rate me now!
2.25

 
Sleep boot racen Image:
Sleep boot racen
 
 

Sleep boot racen

Sleep boot racen
Zoals de naam suggereert, drag racing boot is een vorm van drag race die plaatsvindt op het water dan land. Zoals in drag racing, wedstrijden vinden plaats tussen twee voertuigen van meer dan een rechte kwart mijl natuurlijk maar in tegenstelling tot drag racing op het land de boten gaat in op een korte rollend starten in plaats van een staande start. Veel klassen aanwezig zijn op de race dag met de eerste categorie van sleep boot race wordt de Top Fuel klasse watervliegtuig dat is een op water gebaseerde equivalent to Top Fuel Dragsters kunnen dekken kwart mijl van het water in minder dan vijf seconden met een terminale snelheid van ongeveer 250 mph (400 km / h). Er zijn tal van andere categorieën van sleep boten gebaseerd op verschillende motor configuraties (mariene en auto) en de romp vormen zoals Top Alcohol Flatbottoms. Het grootste evenement op de sleep boot kalender is de IHBA World Finals die plaatsvindt op Firebird Raceway Phoenix, Arizona.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Drag Racing, Motorboot racen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.IJsklimmen 2.Jacht (activiteit) 3.Darten 4.Korte vorm cricket
5.Fiets polo 6.Windskaten 7.Schoolslag 8.Target boogschieten
1.ijsklimmen, 2.jacht-(activiteit), 3.darten, 4.korte-vorm-cricket, 5.fiets-polo, 6.windskaten, 7.schoolslag, 8.target-boogschieten

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Scott met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Sleep boot racen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share