Single roeiriem

Rate me now!
2.50

 
Single roeiriem Image:
Single roeiriem
 
 

Single roeiriem

Single roeiriem
Een enkele wrikriem is een roeiboot ontworpen voor een enkele persoon die voortbeweegt de boot met twee roeiriemen, een in elke hand. De term "single wrikriem 'meestal verwijst naar de sport van concurrerende Roeien: een skiff heeft een vergelijkbare lay-out, maar is over het algemeen groter en trager, en meer geschikt voor het ruwere water of met een lading. Het enig wrikken is een van de klassen erkend door de Internationale Federatie Roeien en de Olympische Spelen, die de minimale gewicht van de boot als 14kg: de gemiddelde lengte is ongeveer 8.2m (27ft). Het is de 2e categorie langzaamste race boot, en concurrenten worden erkend door andere roeiers als een van de moeilijkste, zowel fysiek als mentaal: enkele sculling is ook wel bekend als' koning van de klas'. op het effect van de bewegingen op de balans en snelheid. Single sculling tijd proeven en wedstrijden worden soms gebruikt voor het meten van het individu Roeien vermogen voor de selectie in grotere boten, omdat elke roeier in staat kan direct worden gemeten en er is geen bijdrage van de andere bemanningsleden. Maar sculling vermogen en veeg-roeispaan Roeien vermogen zijn niet hetzelfde. Krachtige en volbracht sweep-roeispaan roeiers mogen niet te kunnen aantonen dat hun vermogen in een enkele wrikriem waar evenwicht en techniek zijn kritischer.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Geschiedenis van het roeien, Roeien.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Parapente 2.Blind cricket 3.Jacht (activiteit) 4.Palla
5.Bandy 6.Gesynchroniseerd zwemmen 7.Beperkte overnames cricket 8.Legends autoracebanen
1.parapente, 2.blind-cricket, 3.jacht-(activiteit), 4.palla, 5.bandy, 6.gesynchroniseerd-zwemmen, 7.beperkte-overnames-cricket, 8.legends-autoracebanen

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Emma met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Single roeiriem) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share