Schermen

Rate me now!
2.20

 
Schermen Image:
Schermen
 
 

Schermen

Schermen , Épéeist, AFL omheiningen, Elektrische omheining (hekwerk), Epeeist, Europese Schermen, Schermen (sport), Foilist, Olympische omheiningen, Sabre-Fencing, Schermen, Swordplayer, Zwaardvechten, Rolstoel schermer, Rolstoel schermers, Rolstoel Schermen
Schermen is de kunst van de gewapende strijd met het uitsnijden, neersteken, of slapping bludgeoning wapens direct gemanipuleerd met de hand, in plaats van geschoten, gegooid of gepositioneerd, van Europese oorsprong. Voorbeelden hiervan zijn zwaarden, messen, snoeken, bajonetten, batons, clubs en dergelijke wapens. In de hedendaagse gangbare, "omheining" de neiging om specifiek te verwijzen naar de Europese scholen van schermkunst en de moderne Olympische sport die is geëvolueerd uit van hen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Artikelen die videoclips, Vechtsporten, Individuele sporten, Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Betwisting 2.Drifting 3.Marching Band 4.Lijst van sporten
5.Mankala 6.Gridiron voetbal 7.Pall Mall 8.Ringette
1.betwisting, 2.drifting, 3.marching-band, 4.lijst-van-sporten, 5.mankala, 6.gridiron-voetbal, 7.pall-mall, 8.ringette

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Keven Law met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Schermen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share