Rugby Fives

Rate me now!
3.30

 
Rugby Fives Image:
Rugby Fives
 
 

Rugby Fives

Rugby Fives
Rugby Fives handbal is een spel, vergelijkbaar met squash, gespeeld in een gesloten hof. Het heeft gelijkenissen met Eton Fives, een ander type Fives. Het spel wordt gespeeld als singles of doubles, met het oog op de bal boven een "bar" in de muur op een zodanige wijze dat de oppositie niet kan terugkeren voordat een tweede stuiteren. In tegenstelling tot Eton Fives, de rechtbank heeft een achterwand. De afmetingen van de rechtbank zijn 28 meter lang en 18 meter breed. De bal is iets groter dan een golfbal, leer bekleed en hard. Spelers dragen gecapitonneerde lederen handschoenen aan beide handen, waarmee ze de bal. De rechtbank is iets kleiner dan een squashbaan en de vloer is beton, zodat de bal zal stuiteren.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Balspelen, Fives, School de sport in het Verenigd Koninkrijk.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Karate 2.MCMAP 3.Hoefijzer 4.Golf (sport)
5.Horseshoes (hoefijzer gooien) 6.Durango boot 7.Halfmassieve caroms 8.Airsoft
1.karate, 2.mcmap, 3.hoefijzer, 4.golf-(sport), 5.horseshoes-(hoefijzer-gooien), 6.durango-boot, 7.halfmassieve-caroms, 8.airsoft

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Kelsey met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Rugby Fives) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share