Rolstoel basketball

Rate me now!
2.10

 
Rolstoel basketball Image:
Rolstoel basketball
 
 

Rolstoel basketball

Rolstoel basketball
Rolstoel basketball is een sport dacht voor mensen in rolstoelen. In sommige landen, zoals Canada, Australië en Engeland, valide atleten zijn toegestaan om te concurreren met andere atleten op gemengde teams. Het is gebaseerd op basketbal met enkele aanpassingen om rekening te houden met de aanwezigheid van de rolstoel, en het harmoniseren van de verschillende niveaus van de spelers een handicap hebben. Alle teams die concurreren boven een recreatief niveau gebruik maken van een classificatie-systeem voor de evaluatie van de functionele mogelijkheden van de spelers op een schaal van 1 tot 4,5. Op plaatsen waar de teams zijn geïntegreerd, valide atleten zou worden geclassificeerd als een 5, en een persoon met de hoogste graad van invaliditeit (zoals volledige dwarslaesie onder de borst) zou de indeling van de 1.0. De indeling is een internationale regelgeving voor het afspelen van rolstoel basketball, waar de wedstrijden beperken van het aantal toegestane punten op de rechtbank in een keer. Echter, op dit moment, atleten zijn alleen toegestaan om internationaal te concurreren als ze hebben een handicap.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Paralympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Diplomatie 2.Hare coursing 3.Road wielrennen 4.Gratis draaien
5.Dirt track racing 6.Frontenis 7.Snooker 8.Autograss
1.diplomatie, 2.hare-coursing, 3.road-wielrennen, 4.gratis-draaien, 5.dirt-track-racing, 6.frontenis, 7.snooker, 8.autograss

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Chris Harrison met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Rolstoel basketball) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share