Ritmische gymnastiek

Rate me now!
2.55

 
Ritmische gymnastiek Image:
Ritmische gymnastiek
 
 

Ritmische gymnastiek

Ritmische gymnastiek , Ritmische gymnast, Sportieve Ritmische Gymnastiek
Ritmische gymnastiek is een sport waarin enkele concurrenten of paren, trio's of zelfs meer (meestal vijf) manipuleren van een of twee apparaten: touw, hoepel, bal, knotsen en lint. Ritmische Gymnastiek is een sport die zowel elementen van ballet, turnen, theatrale dans, en apparaten te manipuleren. De winnaar is de deelnemer die de meeste punten verdient, zoals toegekend door een panel van rechters, voor sprongen, tegoeden, pivots, flexibiliteit, apparaten hanteren, en artistieke kracht. De overkoepelende organisatie, de Federation Internationale de Gymnastique (FIG), wijziging van het Wetboek van de punten in 2001, 2003 en 2005 de nadruk leggen op technische aspecten en de subjectiviteit van de jurering. Vóór 2001, te oordelen werd op een schaal van 10, zoals die van Artistieke Gymnastiek. Het was veranderd in een 30-punts schaal in 2003 en in 2005 werd gewijzigd in 20. Er zijn drie waarden te voegen tot de laatste punten-technische, artistieke en uitvoering.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Model Aerobatics 2.Jazzdans 3.Artistieke zwembad 4.Vliegeren
5.Tobogan 6.Vrijduiken 7.Motorcycle drag racing 8.Quad vier
1.model-aerobatics, 2.jazzdans, 3.artistieke-zwembad, 4.vliegeren, 5.tobogan, 6.vrijduiken, 7.motorcycle-drag-racing, 8.quad-vier

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Chicago 2016 met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Ritmische gymnastiek) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share