Rekstok

Rate me now!
2.85

 
Rekstok Image:
Rekstok
 
 

Rekstok

Rekstok , Gymnastiek / horizontale balk, Turnen hoge horizontale balk, Hoog bar, Horizontale balk (turnen), Horizontale balk turnen, Mannen horizontale balk
De horizontale balk of hoge bar is een Artistieke Gymnastiek apparaat dat is gemaakt van metaal (meestal staal). Het wordt alleen gebruikt door mannelijke gymnasten, die meestal slijtage handgrepen tijdens het uitvoeren van op de bar. Elementen op horizontale balk worden geregeld door het Wetboek van Points. Een routine meestal ook reuze schommels met diverse tangen (Overgrip, undergrip-, rug-greep, gemengde grip), in-bar werk, bochten release / regrasp vaardigheden, en een afstijgen. Het algemeen hoog bar wordt beschouwd als een van de meest opwindende turnen gebeurtenissen te wijten aan de macht gymnasten genereren door middel van reusachtige schommels en de indrukwekkende luchtfoto releases en afstapt die vaak meerdere flips of wendingen, en soms moet de turnster te reizen over de bar.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Artistieke gymnastiek apparaat.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.American Eagle 2.Volleybal 3.Schermen 4.Killer
5.Beach handbal 6.Buggyen 7.Voetbal 8.Footbag
1.american-eagle, 2.volleybal, 3.schermen, 4.killer, 5.beach-handbal, 6.buggyen, 7.voetbal, 8.footbag

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Derek Farr met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Rekstok) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share