Parkour

Rate me now!
4.80

 
Parkour Image:
Parkour
 
 

Parkour

Parkour , Applied turnen, Kunst van Waterverplaatsing, Frans gratis stromend, Frpk, Fspk, L'art du déplacement, L'art du deplacement, Leparkour, Le Parkour, Parcour, Parcours, Parkour Tutorials, Straat klimmen, Traceur, Traceurs, Traceuse
Parkour (soms afgekort tot PK) of l'art du déplacementCite fout: Ongeldige <ref> tag; refs zonder naam moet hebben is een activiteit met het doel van het verplaatsen van het ene punt naar het andere zo efficiënt en snel mogelijk, met gebruikmaking van voornamelijk de capaciteiten van het menselijk lichaam. Citeer fout: Ongeldige <ref> tag; refs zonder naam moeten inhoud Het is bedoeld om te helpen overwinnen van obstakels, die kan alles zijn wat in het omringende milieu-uit takken en rotsen op rails en betonnen muren en kunnen worden beoefend in beide plattelands-en stedelijke gebieden. Parkour beoefenaars zijn bedoeld als traceurs, of traceuses voor vrouwen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Exercise physiology, Subculturen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Productie autoracebanen 2.Biljart 3.Engels Pleasure 4.Model Aerobatics
5.Bowls 6.Ssireum 7.Kabaddi 8.Tobogan
1.productie-autoracebanen, 2.biljart, 3.engels-pleasure, 4.model-aerobatics, 5.bowls, 6.ssireum, 7.kabaddi, 8.tobogan

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot dynamosquito met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Parkour) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share