Parallel Bars

Rate me now!
4.90

 
Parallel Bars Image:
Parallel Bars
 
 

Parallel Bars

Parallel Bars , Turnen parallel bars, Parallelle staven (turnen), P bars
Twee parallelle balken vormen een artistieke gymnastiek apparaat alleen gebruikt door mannelijke gymnasten. De balken worden ondersteund door een metalen of stalen frame. De balken zijn gemaakt van hout of van kunststof of composiet materiaal. Routines bestaan uit een breed scala van verschillende vaardigheden door middel waarvan de turnster moet voldoen aan specifieke eisen. Een typische prestaties op parallelle balken zullen swingende vaardigheden in een ondersteunende positie (op de handen), een opknoping positie, en een bovenarm standpunt, door het manipuleren van elk van deze schommels, een turnster in staat is het uitvoeren van een verscheidenheid van flips en bochten. Daarnaast parallel bar routines soms functie een sterkte of statische houden vaardigheid. Tenslotte kan elke routine eindigt met een indrukwekkende afstijgen die kunnen worden uitgevoerd uit de uiteinden van de bars of uit de zijkant van het apparaat. Een gemeenschappelijk, eenvoudig demonteren is een back off waar een turnster begint met swingende vooruit in een front-ondersteuning tussen de bars en voert een backflip dat reist lateraal over een van de bars op een stand naast het apparaat.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Artistieke gymnastiek apparaat.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Parapente 2.Blind cricket 3.Jacht (activiteit) 4.Darten
5.Wallyball 6.Gesynchroniseerd zwemmen 7.Beperkte overnames cricket 8.Gooien
1.parapente, 2.blind-cricket, 3.jacht-(activiteit), 4.darten, 5.wallyball, 6.gesynchroniseerd-zwemmen, 7.beperkte-overnames-cricket, 8.gooien

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Adam Rifkin met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Parallel Bars) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share